На море в Кемер Анталия и евтина почивка със самолет в Турция

Кемер (Kemer) е морски курорт, разположен на средиземноморското крайбрежие на Турция. Той се намира на 40 км западно от град Анталия, там където склоновете на планината Торос достигат морето.

Кемер Анталия

Климата на курорта Кемер в Анталия е типично средиземноморски и се характеризира с горещо, сухо време и топло море.

До началото на осемдесетте години на миналия век Кемер е бил тих селски район, но днес града и крайбрежните села в района играят много важна роля за туризма на Турция и в частност за района на Анталия.

Безспорно най-големата атракция на Кемер е естествената му красота: море, планини, борови гори и цитросови плантации съчетани в хармония. Крайбрежната ивица от Белдиби до Текирова (популярни крайбрежните селища) се състои от непокътнати плажове в заливите с различни размери.

Всяка година в Кемер и Анталия идват стотици хиляди туристи от цял свят, за да се насладят на прекрасната природа, античните градове с древните гробници и крепости, авторитетните нощни клубове с развлекателни програми, първокласните ресторанти, уникалните плажове, (част от които са със син флаг), на красивото яхтено пристанище...Много от посетителите на Кемер са привлечени и от евтината цена на all inclusive туристическите пакети за почивка в Анталия.

Всичко това, както и удобният транспорт и добри комуникации в Анталия нареждат курорта сред другите топ курорти на Турция: Кушадасъ, Бодрум и Мармарис и превръщат Кемер в курорт с международно призната репутация за евтини оферти за почивки (промоционални) с намаление в цената за ранни записвания за пакети със самолет, автобус или друг транспорт.

Популярни публикации от този блог

Кемер евтини почивки лято 2020 All Inclusive със самолет