Евтина почивка All Inclusive в Кушадасъ. На море лято 2020 в Турция

Кушадасъ (Kusadasi | Kuşadası), един от знаменитите курорти на Турция, предлага отлични условия за една незабравима и евтина почивка през лятото на 2020 на море в първокласни и сравнително евтини All Inclusive хотели и сред невероятна природа.

Кушадасъ Турция почивка

Разположен на западния бряг на Турция - 90 км южно от Измир, Кушадасъ има репутацията на един от най-привлекателните градове на Егейско море и е в близост до важни туристически атракции, включително до античния град Ефес в Турция.

Буквално преведено, Кушадасъ означава "Птичият остров", като се преполага че името му произхожда от малък каменен остров с формата на птича глава, разположен до старото пристанище в града.

Курорта Кушадасъ в Турция има типичен средиземноморски климат с горещо лято и мека зима и над 300 слънчеви дни в годината, което позволява дълъг туристически сезон.

На многото пясъчни плажове в Кушадасъ до кристално чистото море се предлага голямо разнообразие от водни спортове. Уиндсърф, водни ски, ветроходство и плажен волейбол са само малка част от всичко, на което се наслаждават любителите на активния живот. Вечер, когато слънцето залязва, привлекателните кафенета по булевардите на Кушадасъ се оживяват, а ресторантите предлагат различни видове пресни рибни деликатеси и Егейски специалитети. Ако решите можете и да се позабавлявате в края на вечерта в някой оживен бар или дискотека с танци до зори, което би било идеалния завършек на всеки ден.

Всичко това превръща Кушадасъ в атрактивна топ туристическа дестинация с много евтини оферти, промоции и намаления. Не случайно Турция е посещавана от хиляди души годишно. Тя предлага евтина или разкошна All Inclusive почивка на най-ниски цени за лято 2020 при ранни записвания за топ хотели с автобус, самолет или собствен транспорт.

Популярни публикации от този блог

Кушадасъ почивки лято 2020 със самолет